Rólunk

Magyarország Északi régiójában, Heves megyében, Budapesttől 100 km-re, az M3-as autópálya káli leágazásától 5 km-re található Kápolna, cégünk székhelye és telephelye. Az 1981-ben alapított egyéni, majd később családi vállalkozás 1991-ben vette fel a Medina Bútor nevet, és alakult át korlátolt felelősségű társasággá.

Legfontosabb tevékenységi köreink: fémbútor- és fémszerkezetgyártás, lemezmegmunkálás és elektrosztatikus porszórás. Több mint 40 éve foglalkozunk fa és fém egészségügyi bútorok (kórházi bútorok) tervezésével és gyártásával. Tevékenységi körünkbe tartozik még az irodabútorok és lakossági bútorok forgalmazása is.

2001-ben cégünk minőségirányítási rendszert vezetett be az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően a fa- és fémbútorgyártás területén. A külföldi elvárásoknak megfelelve, a magyar piac mellett az Európai Unió több országába – így például német, holland és angol cégeknek – is szállítunk termékeket.

A közel 3000 m² területű üzemben 50 dolgozót foglalkoztatunk. Csődaraboló, hajlító és lemezmegmunkáló gépek, valamint a WIG, TIG, MAG hegesztő berendezések mellett több általános lakatosipari géppel is rendelkezünk. A faipar területén elsősorban bútorlap megmunkáló (lapszabász és élzáró) gépekkel vagyunk felszerelve.